Webshop készítés

Neked csak egy jó termék kell, a többit bízd rám!

Miért van SZÜKSÉGED egy webshopra?

Ha bármilyen terméket értékesítesz, akkor elengedhetetlen számodra az, hogy legyen egy modern, átlátható webshopod, mivel globális elérhetőséget biztosít, 0-24 nyitva tart, költséghatékony és lehetővé teszi a pontos adatgyűjtést az ügyfelekről. Emellett növeli a versenyképességet, segít megkülönböztetni a versenytársaktól, és vonzóbbá teszi az ügyfelek számára a termékeid. 

Mire számíthatsz?

Felhasználóbarát webshop

Gyors kivitelezés

Modern, letisztult megjelenés

Keresőoptimalizálás

Bankkártyás fizetés

Jogi megfeleltetés

Milyen előnyökkel jár, ha van egy webshopod?

  1. Globális Elérhetőség: A webshopnak köszönhetően üzletedet bárki meglátogathatja a világ bármely pontjáról, növelve a potenciális ügyfelek számát.

  2. 24/7 Nyitva Tartás: A webshop soha nem alszik. Ügyfeleid bármikor vásárolhatnak, így növelheted az értékesítést, még éjszaka vagy hétvégén is.

  3. Költséghatékony Működtetés: A webshop fenntartása és karbantartása általában kevesebb költséggel jár, mint egy hagyományos üzleté. Nincs szükség bérleti díjra vagy nagyobb munkaerőre.

  4. Adatgyűjtés és Célzott Marketing: A webshop lehetővé teszi az ügyféladatok gyűjtését, így hatékonyabb marketingkampányokat hozhatsz létre, és személyre szabott ajánlatokat kínálhatsz.

  5. Kényelem az Ügyfelek Számára: Az ügyfelek könnyedén böngészhetnek és vásárolhatnak otthonról, ami kényelmet és időmegtakarítást jelent számukra.

  6. Bővített Vásárlói Tapasztalat: A webshopok részletes termékleírásokat, képeket és vásárlói véleményeket kínálnak, ami segít az ügyfeleknek informált döntéseket hozni.

Miért válassz engem?

Tapasztalat

5 éve foglalkozom vállalkozóként weboldalak, webshopok készítésével és javításával.

Minőség

Minden projectemnél a minőségi és modern megjelenés a legfontosabb szempont.

Rólad szól

A weboldaladat 100%-ig a te igényeid szerint, sablon nélkül építem fel.

Hogyan működik az együttműködés?

1. Kitöltöd az
űrlapot

 Első lépésként kitöltöd a weboldal készítéséhez szükséges űrlapot, ahol megadhatod az igényeidet és elvárásaidat.

2. Első egyeztetés

Egy általad válaszott platformon megtárgyaljuk az űrlapon megadott információkat, hogy pontosan megérthessem, milyen weboldalt szeretnél.

3. Munka elkezdése

Miután megegyeztünk az elképzeléseidben, elkezdem a weboldal készítését, beleértve a tartalom és struktúra kialakítását. és gondoskodom arról, hogy az oldalad könnyen navigálható és érthető legyen.

4. Dizájnolás és feltöltés

Ebben a fázisban létrehozom a weboldalad vizuális megjelenését, és feltöltöm a tartalmaidat, például szövegeket, képeket, és egyéb elemeket.

5. Bemutatás és átadás

Miután elkészült a weboldalad, bemutatom neked, hogy ellenőrizhesd, ha elégedett vagy, akkor beélesítem és átadom a weboldalt a használatodra.

6. Karbantartás és frissítés

Szükség esetén vállalom a weboldal karbantartását, frissítéseit és javításait, hogy mindig jól működjön és naprakész legyen az oldalad.

 

Kérdésed van?

Baksa Kristóf | Minden jog fenntartva | © 2023  | Adatvédelmi nyilatkozat