Digitális
ninja

Digitális
ninja

Ha olyan küldetésbe botlottál, amihez úgy érzed a te szupererőd már nem elég, akkor csak nyomj rá a jelre és rohanok is a segítségedre!

light

Ha olyan küldetésbe botlottál, amihez úgy érzed a te szupererőd már nem elég, akkor csak nyomj rá a jelre és rohanok is a segítségedre!

light

Ezekkel az ellenfelekkel már sokszor könnyedén elbántam:

Keresőoptimalizálás

Weboldal/Webshop karbantartás

Jogi megfeleltetés

Időpontfoglaló rendszer

Üzleti email

Online kurzus rendszer

gyakran ismételt kérdések

Ha valamire nem kaptál választ, akkor csak tekerj kicsit lejjebb és tedd fel!

Ha bármilyen kérdésed merült fel velem vagy a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot emailben az info@baksakristof.hu címen vagy telefonon a +3670-3132-619 telefonszámon (Hétköznap 11-17 óráig). Vagy csak tekerj kicsit lejjebb és tedd fel.
  • Azoknak, akik megakadtak a saját projectjük megvalósítása közben, mert nem tudtak megoldani egy adott problémát vagy hasznosabb dolgokra is tudják fordítani az idejüket, mint hogy ilyen apró molyolós dolgokkal foglalkozzanak.
  • Azoknak, akik mással készítették el a weboldalukat/webshopjukat és a „szakértő” vagy faképnél hagyta őket vagy nem tudta megoldani úgy a problémát, ahogy az elvárt lett volna.
  • Azoknak, akik félnek, hogyha belenyúlnak abba, amihez nem értenek, akkor tönkretehetik azt. (Ez egy elég gyakori eset)

Az időmilliomosoknak és a bátor kockázatvállalóknak.

Látatlanban ezt nem lehet eldönteni. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy az igényeid és az oldal állapota alapján eldönthessük, hogy melyik opció az ideálisabb neked.

Akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén vagy az űrlap kitöltésével és segítek a megoldás megtalálásában.

Ajánlatkérés

Írd meg miben lehetnék a segítségedre! Az űrlapon szereplő kérdések csak támpontot jelentenek, ha nem tudod még, hogy konkrétan mit is szeretnél, akkor csak add meg a neved és telefonszámod, hogy visszahívhassalak és segíthessek eldönteni mire lenne a leginkább szükséged a célod eléréséhez.

Digitális ninja

Kérdésed van?

Baksa Kristóf | Minden jog fenntartva | © 2022  | Adatvédelmi nyilatkozat